Jääkaappi on tyhjä, välimatka kauppaan kertautuu mielessä vähintään kymmenkertaiseksi suhteessa todellisuuteen eikä ruoanlaitto muutenkaan jaksaisi oikein inspiroida. Siinä vaiheessa onni on jämäsalaatinlehdet eiliseltä ja kaupungilla käteen lätkäisty ilmaisnäytekeittopussi. Ei mitään gourmetruokaa, mutta laiska opiskelija kiittää!


Pitää sen verran selitellä, että en yleensä pidä valmisruokia juuri minään enkä mielelläni osta niitä kotiin. Rehellisyyden nimessä oon välillä tosikin laiska ruoanlaittaja ja joskus taas ei millään ehdi kokata, vaikka haluaisikin. Koulussa tulee onneksi syötyä helposti sellaisia annoskokoja, että pienempikin satsi riittää illalla. Haaveilen silti muuttuvani vielä kotihengettäreksi, joka loihtii tosta noin vain herkulliset ja monipuoliset ateriat alku- ja jälkiruokineen, sen sijaan, että jätän joko kokkailut kokonaan välistä tai teen aina samoja perusjuttuja. Ollaankin kavereiden kanssa puhuttu yli puoli vuotta Kätevien Emäntien Ruoanlaittoillasta, jospa saataisi ennen syksyä aikaiseksi! Siihen asti näillä mennään, kunnes iskee taas kokkausinspiraatio - pussikeitto jääköön tosin ilmaisnäytteen tasolle, rajansa kaikella.

Nyt kun tuota kuvaa tuijottelee, tulee kyllä vähän tippa linssiin. Urani ruokabloggaajana ei taida tästä ihan lentoon lähteä?

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram