Eteisessäni roikkuu erinomainen esimerkki siitä, kuinka hommat joskus oikeasti lähtevät lapasesta. Ostin nimittäin lampun, enkä todellakaan mitä tahansa lamppua vaan Artekin A330S:n* (kyllä, on täysin normaalia, ettei tämä soita kelloja päässä, paitsi Oililla tietty). Onneksi se on maailman kaunein lamppu, koska muuten saattaisi hitusen harmittaa tässä seuraavat puoli vuotta kaurapuuroa syödessä.

Tarina itsessään on varsin tavallinen. Olin aiemminkin ihastellut tuota kaunokaista, ja joululomalla pariin otteeseen sitä livenä tuijotettuani päätin sen ostaa - sitten joskus rahakkaana. ...Kunnes pari päivää myöhemmin päädyin juustofonduehuuruissani tilaamaan sen Finnish Design Shopista, koska sain 10% alennuksen (mikä ei lieventänyt konkurssia tippaakaan) ja sisarukset ylipuhuivat (mikä vaatikin kauheasti). Pakkohan se oli.

Rakkauspakkaus saapui kätevästi seuraavalla viikolla postise kotiovelle, ja nyt kotiintulokin aina yhtä triumfia, kun eteisessä riippuu itse Esteettisyys. Pakettikin miellytti silmää ja muistuttaa tarvittaessa, että kyseessä ei ollut ostos vaan investointi. Niin että kaverit, mulla ei ole ehkä aina varaa lähteä menomestoille, mutta tervetuloa viettämään iltaa mun eteiseen!*Sivistykseksi kerrottakoon, että itse suomalaisen designin grand old man Alvar Aalto suunnitteli kyseisen mollukan  Ainonsa kanssa ravintola Savoyhin vuonna 1936. Eteiseni on siis hyvässä seurassa.

Ps. Kamerapoloni on kaltaisensa joukossa jo vaari, antakaa sille kuvien laatu anteeksi.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram