Tää on taas näitä päiviä. Vedin uniöverit ja heräsin kahdeltatoista. Siitä tunnin päästä vapaavuorolle, melkein tuli jo kiire. Kovasti sitten yritin aloittaa tenttiin lukemista, mutten saanut mitään aikaiseksi, koska väsytti luvattoman paljon. Miten se on edes mahdollista noiden yöunien jälkeen, en tiedä, mutta enkö tietysti virkistynyt hetki sitten, ja nyt voisinkin iltayhdeksän kunniaksi tehdä vaikka mitä. Haaveilen säännöllisestä ja aikaisesta unirytmistä, mutta taitaapa jäädä utopiaksi tämänkin viikonlopun osalta.

Ei tämä onneksi vielä tähän jää. Keksin energiapiikin koittaessa vihdoin päivittää puhelimen, se kun on vain viimeiset puoli vuotta muistutellut aiheesta. Se meni kuin vettä vain, mutta lopputuloksena tappelin muutaman sovelluksen kanssa tunnin ja multa katosi pari yhteystietoa, joita tietysti juuri nyt kaipaisin. Olin toki varmuuskopioinut ne, mutta enpä löydä kopioita uudestä käyttöjärjestelmästä. Mitä tästä taas opimme, älkää antako tällaisille tekniikan ihmelapsille älypuhelimia.

Vaan eipä auta nyt muu kuin palata tenttimateriaalien pariin. Ehkä mannapuuro ja Crystal Castles auttavat löytämään vielä motivaation tällekin päivälle. Laitoin kuvankin puurosta heti ensimmäiseksi piristyksen toivossa.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram