Kas helmikuu, sehän voi tarkoittaa vain yhtä asiaa! Nimittäin uutta tietokoneen taustakuvaa à la Marimekko!


Sisko mainitsi joskus Marimekon kuukausittain vaihtuvista kalenteritaustakuvista, ja koukkuunhan näihin jää. Ihan parasta, että rakkaalla koneellani on myös esteettinen näyttö ja vieläpä joka kuukausi hemmotellaan uudella! Mun täytynee kuitenkin tunnustaa, että tammikuun kuva oli vielä somempi kuin tää Maija Louekarin Tilkkutäkki. Kukapa ei napaketusta tykkäisi?


4 kommenttia

 1. Mä taas sytyn tähän helmikuun kuvaan totaalisesti. Töissä tuli tosin kommenttia silmäsärystä, en tajuu. Suunnittelen jo ostavani (tai siis että sä ostat ja tuot mukanasi) tota Tilkkutäkkiä yhden sohvatyynyllisen verran, vetskari ja sisätyyny ois jo valmiina!

  Sen verran on huomioitava, ettei toi blogi kyllä mikään Marimekon virallinen ole, vaan jonkun hämärän jenkkiläisen jälleenmyyjäorganisaation. Vaan samapa tuo, kiitän kauniisti taustakuvista - jotka otan ite ilman tota kalenteria jotta ite kuosia näkyy enemmän.

  VastaaPoista
 2. Kas, niinpäs onkin. Sen siitä saa, kun pikasesti sählää, pitänee editoida vähän.

  Mäkin oon tässä parin päivän aikana jo vähän sisäistänyt tota Tilkkutäkkiä. Sohvatyynynä se on kyl varmaan erinomainen, mutta näytöllä kyllä hitusen ärhäkkä, täytyy myöntää.

  VastaaPoista
 3. Kas, Frankfurtissa on helmikuun ajan kankaat -15 %. Saatan mennä katsomaan, investoisinko metriin Tilkkutäkkiä (jos niillä on sitä, siellä ei kyllä oo läheskään kaikkia kuoseja, kun liike ei oo niin iso)!

  VastaaPoista
 4. Helppo homma, ostat joka tapauksessa kaupan tyhjäksi, oli kuosia tai ei?

  Tilannekatsaus: neljättä päivää Tilkkutäkkiä tuijotellessa se alkaa näyttää koneellakin oikeastaan pirun hyvältä. Mä niin arvasin, että tässä käy näin.

  VastaaPoista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram