Aurinko on vihdoin saapunut tähänkin helmikuuhun! Heti näyttää elämä valoisammalta, ja intouduin jopa napsimaan muutamat kuvat kodista. Siirrettyäni ne koneelle mietin vain, kukahan ostaisi mulle uuden kameran...


Ostin sitten kuitenkin pienen kevätrehun itselleni ja tulin heti astetta onnellisemmaksi. Vielä kun sen saisi pidettyä hengissä. Kirjapinostakin on muodostunut lähinnä sisustuselementti, joka ei tuosta ole hetkeen pienentynyt.


Ostin vihdoin verhot myös keittiöön. Hairahduin Ikeaan, koska onhan tuo Eivorin kuosi niin kovin symppis, eikä kalliit valkoiset keittiössä ole välttämättä kaikista parhain ajatus. Nyt ei liikoja harmita tomaattikastikkeiden ja punajuurten roiskuessa joka paikkaan.


Työpöydän yläpuolelle olen teippaillut sekä saatuja että itse ostettuja kortteja. Olen perinyt siskolta tavan lähettää matkoilta korttivyöryn (ennätys taitaa olla kolme korttia samalle kaverille yhden reissun aikana), ja ostan yleensä aina pari matkamuistoksikin. Voisin kohta tapetoida niillä koko seinän.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram