Toivottaisin näin alkuun kaikille aivan erinomaista toukokuuta, tuota kuista parhainta! Itselläni kevätfiilis on tänä vuonna ollut pahasti myöhässä, vaikka tässä vuodenajassa kaikki on täydellistä: loma on ihan nurkan takana, vappu on vuoden parhaita juhlia, puut vihertävät ihan kohta ja parhaimmillaan ensimmäiset kesälämpötilatkin kolahtavat tähän aikaan. Tällä kertaa olen kuitenkin rahanahneuksissani heittänyt hyvästit kesälomalle ja koulujuttuja on rästissä ja möh möh. Positiivarina olen yrittänyt tsempata keskittymällä kaikkeen kivaan. Tähän mennessä taktiikka on toiminut aivan mukiinmenevällä menestyksellä:

Ensimmäinen oikea opiskelijavappu on nyt juhlittu! Viime vuonna tähän aikaan olin eksynyt ulkomaille, joten nyt korvasin menetetyn Tampereella ihan vähän kateellisena teekkarikastetta seuraten skumpan ja auringonpaisteen kera. Silkkaa chillausta!

Torstaina leikin porvaria Helsingissä. Juhlamekkoa eivät halunneet mulle myydä, mutta kostoksi kiertelin kalliita sisustuskauppoja, söin Espalla ja kruunasin päivän lasillisella samppanjaa. Pieni luksus arjen keskellä tekee ihmeitä.

Näillä tsemppimeiningeillä uuteen viikkoon!  Lisäpiristykseksi vielä kuvamateriaalia.

Vapun hittijuoma Pimm's

Rakas Manse

Valtaisa korvapuusti Café Esplanadilla
Freesit yo-lakkisovellukset Finnish Design Forumilla


2 kommenttia

  1. Hetkinen! En näe yhtäkään kurkkupalaa pimms-laseissa! Onko kyseessä optinen harha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Optinen harha, kyllä niitä oli! Kuvassakin oikeanpuoleisessa lasissa näkyy yksi ujo sitruunan takana.

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram