Minulla on kuulkaas vapaapäivä nyt! Pohdin päivän strategiaa aamulla sängynpohjalla ja päädyin Teen just mitä huvittaa -konseptiin. Siksipä nousin reteesti puolen päivän aikoihin ja join aamukahvia tunnin. Aikataulut, menkää tänään muualle. Konsepti selkeästi toimii, sillä siinä missä kaikkeen siivoamiseen, ruoanlaittoon tai pyykinpesuun liittyvät elämänhallintakysymykset eivät viime viikkoina ole olleet kiinnostuslistan kärjessä tai edes puolessavälissä, en tällä kertaa keksinyt kerrassaan mitään parempaa tapaa viettää vapaapäivää. 

Tartuin myös kameraan (siis kännykkään) ja ikuistin parhaan kykyni mukaan asuntoa tässä harvinaisessa siisteyden tilassa, kun nyt kerran aloin jo valmistautua henkisesti muuttopuuhiin. Kutsun teidätkin näihin jäähyväistunnelmiin, tervetuloa!
Ps. Ihailen suunnattomasti sisustusbloggaajia, joiden kuvat ovat ensinnäkin kauniita ja informatiivisia ja välittävät siihen päälle vielä tunnelmia. Vielä enemmän arvostan heidän valokuvaustaitojaan katsoessani näitä omia räpsyjä...

1 kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram