Takana on mukava lauantai. Brunssilla ihanassa suomalaisessa kodissa Frankfurtissa oli tarjolla muun muassa kaupungin parhaimmiksi kehuttuja sämpylöitä (en epäile yhtään) ja erinomaista kahvia (join vajaan litran). Puitteissa ei myöskään ollut valittamissa, siskon kanssa huokailtiin kilpaa ihastuksesta asuntoa katsellessa.

Frankfurtissa on myös Marimekon myymälä, hiphurraa! Kostoksi elämääni tulvineelle Ikea-hyökyaallolle ryhdistäydyin ja aloitin vihdoin kauan kaivatun joulumukiperinteen, eli investoin sydämeni vieneeseen Kuusikko-mukiin sekä asiankuuluvaan aluseen. Taitaa muuten olla ensimmäinen omaan väliaikaismajoitukseen kotiin ostettu jouluasia! Nyt odottelen enää glögituliaisia Suomesta.

Kuusimukin lisäksi alan kaivata muutakin joulutunnelmointia. Täällä vielä viimeiset lehdet sinnittelevät puissa, mutta sen verran pimeää ja koleaa jo on, että tunnelmallisia valoja, höyryävää Glühweinia ja joulunpunaista on ikävä. Onneksi ihan kohta alkaa joulutorikausi, enkä tänä vuonna edes pilaa fiilistelyä hytisemällä kojuissa töissä. Luksusta!

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram