Eilen tein uuden aluevaltauksen ja suuntasin paikalliseen hipsteriyökerhoon kuuntelemaan jotain neverheard mainzilaista kokoonpanoa. En harrasta livemusiikkia yleensä juuri lainkaan, ja tälläkin kertaa roikuin mukana lähinnä, koska kaveritkin menivät. Onneksi roikuin! Indie folk poppia (tms.) soittava Mine & Band kuulosti tosi hyvältä, tykkäsin kympillä! Tiedä häntä johtuiko aikaisesta alkamisajankohdasta ja viikonpäivästä, mutta yleisö oli lähes harrasta. Kaikki keskittyivät paikallaan tönöttämiseen ja kuuntelemiseen, ja meille takana supattelijoille huomautettiin äänenkäytöstä. Keikalla, höhö. Oli miten oli, musiikki oli kyllä keskittymisen arvoista.

Me torstaisin kasiin menevät opiskelijat ilahduttiin myös aikaisesta ajoituksesta. Kympin jälkeen oli jo teoriassa hyvä sauma päästä kotiin hyville yöunille. Käytännössä allekirjoittanut valopää jäi tietty vielä nauttimaan Fritz-kolaa ja nukkui tänään melkein pommiin, mutta ajatus oli jo hyvä!

Ylhäällä vielä Minen taidonnäyte, olkaa hyvät. Video on kuvattu Mainzissa, joten pääsette samalla kurkkaamaan meikän maisemia. :)

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram