Suomi-loma sen kuin jatkuu, lähinnä tien päällä. Laskutoimituksesta riippuen olen piipahtanut tähän mennessä 4-7 paikkakunnalla, ja tänään kolmostielle liityttäessä en hetkeen saanut päähäni, minne oltiinkaan ajamassa. Päätä sekoittaa vielä lisää, ettei täällä ole hetkeen omaa kotia henkisenä ja maantieteellisenä kiintopisteenä, kummallinen tunne. Lähelle on sentään suunta, sillä tänään vastaan Tampereen kutsuun!

Kaveriviikonloppujen suunnittelu on  jokseenkin absurdi ajatus, mutta tällä kertaa tekisi melkein mieli. Kuten todettua, tunnen Tamperetta yhä vain surkuhupaisan huonosti, joten pieni turistiasenne tekisi vaihteeksi terää. Ennakkofiilistelin jo tutkimalla Roosan laatimaa mainiota vinkkilistaa, josta sentään baari-osiossa tuttua oli 6/7 ja kahviloistakin yli puolet, mutta muut kategoriat ovat mystisesti jääneet vielä hämärän peittoon. Note to self: vaihdon jälkeen keskityn sit muuhunkin (hengen)ravintoon kuin siihen nestemäiseen. Niin monta ajanvietevaihtoehtoa! Ja jos kerrankin eksyisi myös väärälle puolelle koskea?

Pähkinänkuoressa: olen asunut Mansessa kaksi vuotta, ja nyt sitten harmittaa ettei viikonloppuna ehdi tutustua kaupunkiin tarpeeksi. Hyvä minä!

7 kommenttia

 1. Voi sua. :D Ens kesänä (ellei olla Saksassa jonnekin syyskuulle, kuka tietää) vois toteuttaa vihdoin TKL-kierroksen "Terälahdesta Tesomalle" tai vaihtoehtoisesti "Kämmenniemestä Kalkkuun"! Eväät ja kamera tietysti mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kannatan ehdottomasti, tänä vuonna raivataan kierrokselle päivä kalenteriin vaikka väkisin! Jos ei muuten niin sitten vaikka silloin syyskuussa, kai silloinkin on vielä pari nättiä päivää jäänyt kesältä jäljelle. :)

  VastaaPoista
 3. Jos laitetaan jo nyt tilaukseen niin luulis, että olis ainakin pienet mahkut. :)

  VastaaPoista
 4. hahahaa, onneksi tampereeseen on aikaa tutustua tosiaan sitten kun sinne palaa :--D fiilistelen jo kaikkia uusia juttuja, joista oon kuullut, kuten kirpputori tarinaa ja uutta vohvelikahvilaa! ei harmita yhtään (tai ainakaan niin paljoa) mennä sitten takaisin kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vraaah, kuinka vaikeeta voi olla vastata itse kommenttiin? Mokasin tässä jo ties kuinka monetta kertaa, en enää edes tajua itekään, miten se on mahdollista. :'( Eli siis tuossa alhaalla runoiluni sulle. Ehkä onnistun jo seuraavalla kerralla?

   Poista
 5. Hyvä pointti! Voidaan sitten tirauttaa vain parhaissa paikoissa pienet itkut reissuikävään. :D

  Kävin muuten ekaa kertaa siellä Ravintola 931:ssa, ihan sikahyvät salaatit! Jotta edelleen kiitokset vinkkkilistasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä harjoittelen vastaamista. ;) Pitää vaan liittyä kuoroon kehumaan 931:stä, salaattia en oo siellä syöny, mutta kahvikin on muistaakseni erinomaista!

   Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram