Kuten sanottua, saksalaiset ovat vähän hämäriä lukukausiensa kanssa, joten talvilukukauden opetus loppuu vasta viikon päästä. Yhtä loogisesti kesälukukauden tunnit alkaa vasta parin kuukauden loman jälkeen. En nyt suoranaisesti valita. Ensimmäiset lomaviikot vietän tosin kirjastoon hautautuneena 10 sivun Hausarbeit seuranani, mutta sitten on kyllä kehitettävä jotain nollaavaa toimintaa.

Voitte arvata, kuinka vaikeaa sitä tekemistä on täällä keskellä Eurooppaa keksiä, varsinkin kun mielessä polttelee sellainen matkakuume, ettei moista ole vuosiin nähty. Olen todella saamaton ulkomailla lomailija, pääsen aina korkeintaan tänne tienoille siskon luo. Saksa on ihana, mutta onhan tutut kuviot eri asia kuin aito ulkomaanloma, jolloin kaikki on uutta ja syvimmät pohdinnat koskevat kahvilan valintaa. Pakkohan tässä on siis käyttää tilaisuus hyväksi, kun kerrankin olen täällä jo valmiiksi! Sydän pamppaillen varasin tällä viikolla ensimmäiset lennot ja bussit, ja alustavien suunnitelmien mukaan lisää on vielä luvassa.

Sokka on kohta irti ja olotilat ovat kuvan mukaiset. Hei taas Berliini! Moi Edinburg! Hoi maailma, täältä tullaan!

Kiitokset kuvasta sekä anteeksipyynnöt sen pilaamisesta menevät Jennille. Vaikka kuka nyt Regensburgin tuomiokirkosta haluaisi kuvaa, kun sen voi ottaa meistäkin?

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram