Berliinissä jälleen. Tällä kertaa viihdyn mestoilla päältä viikon, joten ihan edellisen reissun malliin ei onneksi tarvitse olla menossa aamuvarhaisesta aamuvarhaiseen - varsinkin kun pakolliset Brandenburgin portit, tuomiokirkot ja Alexanderplatzit on jo nähty. Ollaankin keskitytty tenteistään toipuvan emännän kanssa ottamaan pari päivää rennosti, ja ainoana suurempana ohjelmanumerona oli ystävänpäivän kunniaksi romanttinen jääkiekkomatsi Berliini vastaan Nürnberg. Suklaakonvehditkin muistettiin hankkia kisakatsomoon.


En profiloidu penkkiurheilijaksi hyvällä tahdollakaan, mutta matsin aikana kyllä mietin, miksen istu katsomossa vähän useamminkin. Vähän kohtalon ivaahan se on, ettei Tampereella tule edes mieleen käydä katsomassa SM-liigaa parin kilometrin päässä, mutta täällä reissasin toiselle puolelle maata Berliiniin Jääkarhuja kannustamaan. Toisaalta ei kyllä kaduta. 

Isännät veivät asiaankuuluvasti koko pelin ajan ja voittivat lopulta lukemin 5-4, joskin Nürnbergin kahden maalin tasoitus viimeisen minuutin sisään söi vähän vakuuttavuutta. Seurueen SM-liigaa seuraavan tahon analyysi oli, että ihan hyvinhän pojat vetivät, mutta peli kulki hitaamman puoleisesti ja taitoa ei ihan suurempien jääkiekkomaiden tason veroisesti näkynyt. Kannatusjoukot olivat kuitenkin sitäkin aktiivisempia, joten tunnelmaa löytyi vaikka muille jakaa.

Sitten jos vielä saisi lähdettyä noita perinteisempiä lajeja katsomaan, kun esimerkiksi Bundesliigaakin olisi Mainzissa tarjolla kilometrin päässä mun kämpiltä.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram