Saksaa on hemmoteltu viime päivinä parinkymmenen asteen tienoilla huitelevilla lämpötiloilla, pilvettömällä taivaalla ja sadesään sienien tavoin joka puolelle ilmestyneillä terasseilla. Jäätelötarjonnan ainoa miinus on, etten ole löytänyt yhtä kunnianhimoista jätskikahvilaa, johon joskus muinoin törmäsimme Etelä-Itävallassa. Toisaalta kohtuuden kannalta on ehkä ihan jees, ettei täällä ole viidentoista metrin jäätelövalikoimaa kolmessa rivissä. 

Toinen miinus on tuo mukana sinnittelevä lukukauden vihoviimeinen koulutyö. Esseen sain jo palautettua (hurraa! hurraa! hurraa!), ja nyt pitäisi enää väsätä pieni tiedekirja-arvostelu. Ei ole jostain syystä ole näissä lomatunnelmissa löytynyt suurta inspiraatiota. Kostoksi leivoin langon kanssa ehkä elämäni parasta suklaakakkua à la Glorian ruoka ja viini: Death by chocolate -nimeä kantavaan kaakkuun tuli vajaat puoli kiloa suklaata ja desi jauhoja, respect.


Aurinkoiset säät houkuttelivat paatuneen lenkkeilynvihaajan taas poluille. Kakulla ei ollut tässä osaa eikä arpaa, vastustan periaatesyistä syyllisyysliikuntaa. Kävin talvella pari kertaa kaverin kanssa hölkkäämässä, ja melkein itku oli tullut. Hyväksyin lopulta tosiasiat, nimittäin minun on ihan turha lähteä lenkkipoluille kylmällä ja harmaalla säällä, ja toisekseen parasta seuraa on Spotify eikä suinkaan höpötyskaveri. Nämä pari yksinäistä kevätlenkkiä onkin sittemmin mennyt jo ihan passelisti, etenkin kun viimeksi tarkeni t-paidalla.

Foreca manasi viikonlopulle pilviä ja maaliskuisempia lämpötilalukemia, joten täytynee ottaa ilo irti ja ulkoiluttaa koulukirjoja minkä ehdin. Ensi maanantain deadlinen jälkeen koittaakin sitten LOMA!

Erinomaista ja mahdollisimman kesäistä loppuviikkoa myös sinne ruudun toiselle puolelle!

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram