Toivottelenpa heti alkuun erinomaista pääsiäistä joka iikalle! Ruudun tällä puolella pyhiä on juhlistettu lähinnä nauttimalla paikallista mämmin makuista alkoholitonta mallasjuomaa (kuuma vinkki kaikille Saksaan eksyneille suomalaisille: Kraft Malzilla tai vastaavalla saa kirvoitettua muista ulkomaalaisista asiankuuluvan hämmentyneet ilmeet), joten teemaan sopivaa kuvamateriaalia ei kamerasta löytynyt. Sen sijaan voin esitellä teille Instagram-kuvina viikkoani, joka on ollut kutakuinkin juuri niin kiireinen kuin etukäteen povasin.

Ensimmäisenä on tietty mainittava, että täällä on viherkasvuston mielestä kesäkuu. Aurinkokin on vilahdellut siihen malliin, että olen muodin edelläkävijänä aloitellut silmä- ja aurinkolasikombolla originellia pesukarhurusketusrajaa. Siskoa olen ehtinyt käydä jo kolmeen otteeseen viihdyttämässä, ja ohjelmassa on ollut poikkeuksetta köökissä hääräämistä. Ollaan harjoiteltu macaronsien tekoa ja paremmalla onnella saatu aikaan myös pannaria ja mansikka-oliivipiirasta. Sisko myös sysäsi erään visiitin päätteeksi hoivaani rehun, joka saattaa olla lipstikka tai sitten ei. Se matkusti seuranani junassa Mainziin ja päätyi irkkubaarin pubivisan kautta ex tempore -baarikierrokselle - ja lopulta toki kotiin asti. Kavereita on onneksi ehditty nähdä muutenkin kuin rötväysreissuilla, ja tänään kävin muutaman kanssa hifistelykahvilla. Tilasin kylmän cold brew -kahvin, jonka sain eteeni valtavalla jääkuutiolla höystettynä. Ei meinattu päästä yli sen saati tavallisemman sumpin tarjoamasta makuelämyksestä. 

Muun muassa näin meillä männä viikolla. Ohjelmaan on mahtunut kaikkea muutakin; teatteria, kaverin synttärikokkailuja, letkeää joenvarsi-istuskelua ja ties mitä muuta. Onneksi ensi viikolla pääsee koulun penkille vetämään taas hieman henkeä.

***
My week in Instagram. April feels like summer here, I've spent half of the week cooking with my sister, took a plant (high chances it's lovage or then not) to an accidental pub crawl and enjoyed a cup of cold brew coffee with friends, just to mention a few. It's been a busy week.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram