Kolmas kerta toden sanoo, miksei myös matkaillessa? Juuri niin monta kertaa olen käynyt Pariisissa, tällä kertaa ennätyspitkästi viikon verran. Reissu oli rento ja kiireetön, mutta kiitokseksi stressittömästä lomasta sain kotiin tullessa vuosikymmenen räkätaudin. Mikäs tässä niiskuttaessa juu.

Mutta itse matkaan! Aktiviteetit jakautuivat oikein mukavasti kavereiden näkemiseen, kaupungilla patsasteluun ja kämpillä laiskotteluun. Korkeakulttuurista vastasi Musée d'Orsay, sushiövereistä aasialainen all you can eat -buffet. Le Marais vei pienen palan sydäntäni, ja reissun ikimuistoisimmat maisemat tarjosi hetki Pariisin katoilla savupiippujen lomassa Eiffel-tornin välkkyessä diskotunnelmissa. Puhuin lähes koko matkan ajan saksaa. :]

Kaikesta huolimatta Paris jäi tälläkin kertaa vain ihan kivaksi.  Onhan se komea kaupunki muttei mitään sen ihmeellisempää. Eiffelin ja muiden turistinähtävyyksien kulminoitumien jälkeen en oikein tiedä, mitä siitä jää enää jäljelle? Suurkaupunki suurkaupunkien joukossa, ei sen kummempaa. Sydämeni valloittanutta Berliiniä sen sijaan oli useampaankin otteeseen ikävä. 

Kuvia otin sentään pari kertaa kiellonkin päälle. Tässä muutamia otoksia ihan ok -fiilistelyä.


Paris is nice but nothing compared to Berlin.

2 kommenttia

  1. hahhaa, mua jotenki nauratti jo tuo otsikko :--D mutta oon kyllä samoilla linjoilla, pariisi on mulle niin tärkeä luultavasti vain siksi, että vietin siellä kuitenkin vuoden elämästäni, mutta kaupunkina se on aika ristiriitaisia fiiliksiä herättävä. mulla tulee tuo "ihan ok"-olo etenkin lontoossa; vaikka oon kaksi kertaa siellä käynyt, niin silti se ei saa sen suurempia tunteita herätettyä, toisin kuin berliini, jossa oon käynyt vain kerran ja tekee vaan mieli koko ajan takaisin sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulisin, että näitä no joo -matkakohteita on kaikilla oman mieltymyksen mukaan. Lontoosta en osaa sanoa hatarilla muistikuvilla vuosien takaa juuri mitään, mutta aika hauska, ettet sä siitä suuremmin vakuuttunut, koska oon kuullut muilta taas tosi paljon hehkutusta. Vaan ei siinä, jokaiselle omansa. Ja siis kyllä, Berliini on ihana! Ilomielin reissaisin sinne uudestaan vaikka tältä istumalta, vaikka ehdinkin siellä tän vuoden jo kiitettävästi rampatakin. :')

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram