Ikuisuusprojekti nimeltä tyhjät seinät nytkähti taas hieman eteenpäin. Ei sillä että olisin seinille vielä mitään saanut, mutta kehykset sentään. Allekirjoittaneesta puhuttaessa kyseessä on sellainen ryhtiliike, että olen palkinnut itseäni henkisillä selkääntaputuksilla ja konkreettisella överi-irtokarkkipussilla. 

Minipöytäni on näyttänyt melko orvolta valkoista seinää vasten, ja tuumin jo julisteeseen investoimista. Onneksi kaverilla oli yksi ylimääräinen kartta Berliinin keskustasta nurkissa lojumassa, ja sain sen hoitoon. Kehysten hankkimiseen meni vaatimattomat kaksi kuukautta ja matkalaukussa kärsinyttä julistetta en edes vaivautunut suoristamaan. Seinälle se päätynee kesäkuussa, mutta toisaalta voin nyt aamupalaa mutustellessa ihailla lempimetropolini katuja. Miinusta tuli tosin siitä länsikeskustan painottamisesta. Friedrichshainista näkyy juuri ja juuri nimi eikä Prenzlauer Berg edes mahdu kartalle, ai jai.


A friend had a map of Berlin lying around. She kindly lent it to me around two months ago so it was about time I bought the frame. And there it is, happily on my table! Hanging on the wall comes to question probably around june but till then I can stare at my favourite metropol everytime I eat breakfast. Definitely a win-win situation!

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Eikö olekin? Toivon ettei Jenni keksi sille hetkeen käyttöä, pitäisin sen mielelläni pidemmänkin aikaa hoidossa.

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram