Pyörin pitkästä aikaa viikonlopun porukoiden nurkissa. Paikkakunnalla satoi jopa lunta, ja vielä kun sinistä taivasta näkyi oikein arskan kera ensimmäistä kertaa miesmuistiin, latailin onnellisena energiavarastoja luonnonvalolla. Vaadin valkoista maahan Tampereellekin!

Vanhempien luona lojuminen on ilman parempia sääolosuhteitakin kovin rentouttavaa puuhaa. Fasiliteetit ovat hieman eri tasoa kuin omassa opiskelijamurjussa (sohva! televisio! sauna!), joten vierailuviikonloppuisin linnoittaudun yleensä kaikkien käsiin saatavien aikakauslehtien sekä kaukosäätimen kanssa sohvan nurkkaan enkä liikahda siitä muuten kuin saunomaan tai syömään. Kuinka ihanaa että on joku muukin paikka kuin oma kämppä, jossa voi häpeilemättä olla mato, laiskiainen tai vastaavanlainen hitaammanpuoleinen eläin. Aktiiviviikonloput menköön muualle.


I spent the weekend at my parents'. There were so many things that haven't been seen lately in Tampere, such as the sun, blue sky (or sky in general as a matter of fact), snow, sofa, television and a pile of magazines. The last three items also describe my activities quite accurately. What a wonderful thing it is to have a place where you can be as much of a sloth as you feel like and no one is judging you for that.

2 kommenttia

  1. Porukoiden sohvassa on kyllä sitä jotain. Ja on tosiaan jännä, miten siellä vieraillessaan taantuu aina just tolle laiskiaisasteelle. Nykyään saan sentään yleensä kysyttyä, tarttisko keittiössä apua, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, kulutan mieluiten sitä sohvaa ilman mitään aktiivisuuspuuskia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se näin vaan on. Lieveilmiöitä on havaittavissa kyllä muuallakin, missä vaan sattuu sohvalle lösähtämään. Ehkä siis ihan hyvä, ettei kotiin mahdu kyseistä huonekalua, saattaa olla että siinä menisi vapaa-ajan aktiivisuus samantien.

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram