Lumista talvea on ehtinyt olla jo kutakuinkin kuukauden päivät. Tiedä häntä, sotkiko viime vuoden musta Saksanmaa allekirjoittaneen vuodenaikakäsitykset, vai missä on vika, mutta en ole vieläkään täysin sisäistänyt, että nyt on todella Oikea Talvi. Kyllähän minä sen tiedän, ei tarvitse muuta kuin katsoa ulos asiantilan todetakseen. Siitä huolimatta olen alitajuisesti koko ajan varpaillani. Voiko -2 astetta laskea pakkaseksi? Ei tuolla nyt niin paljoa lunta ole, ja ihan varmasti sekin muuttuu salakavalasti loskaksi jokin yö. Yllätyn joka kerta, kun kaverit puhuvat hiihtämisestä ja muista talviurheilulajeista. Jaa niin todellakin, näissä olosuhteissahan niitä on perinteisesti harrastettu.

Joko minulla on vaan jokin musta aukko ymmärryksessä, tai sitten pitäisi ehkä ulkoilla hieman enemmän, jotta nämä vuodenaikojenvaihtelutkin havaitsisi muutenkin kuin lasin takaa?

***
It's been a nice winter weather with appropriate amounts of snow and all. Still, I'm having doubts. It looks like winter and it feels like it too, but is it really winter? Maybe I should get some fresh air every now and then to keep up with the seasons...

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram