Ennen kuin ulkomaankomennus toden teolla koittaa tiistaina, ehdin vielä jakaa vielä kuuman vinkin oma maa mansikastakin. Vinkiksi riittää kaksi sanaa: Johan & Nyström.

Olen ehtinyt heinäkuussa Helsinkiin pariinkin otteeseen, ja yhtenä reissujen päämääristä on ollut Johan & Nyströmin kahvila Kanavarannassa. Siitä taisi tulla kertaheitolla uusi vakiopaikka. Koko seurueemme huokaili yhteen ääneen rouheaa miljöötä parvineen ja Marimekon tekstiileineen. Tosin ihanasta habituksesta ja mukavasta palvelusta huolimatta kahvihan tuolla on se pääasia, ja voi jösses että se onkin hyvää. Kuuleman mukaan myös teenjuojia hemmotellaan.

Vakuutuin visiitistä niin paljon, että kävin mestoilla vielä seuraavana uudestaan, kun pyörin yksikseni kaupungilla. Otin cappuccinon, nappasin viereisestä pöydästä Hesarin ja kasvatin tunniksi juuret sohvalle. Lisää näitä paikkoja, kiitos!


Johan & Nyström
Kanavaranta 7C

2 kommenttia

  1. Mä ihastelin noita tekstiilejä silloin kun kafeen interiööri julkaistiin ja koko mun instagram oli paikalla (varmaan sunkin?). Livenä tilanteen tsekattuani on kuitenkin sanottava, että tyynyjen kangas on musta semiällö tuolla pyöriessään. Vähän jämäkämpi meno ois parempi! Tee oli kyllä hyvää, tai siis se osa jonka pystyin siitä nauttimaan ilman, että piti sännätä hihitellen ulos konttaavan kersan perään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu silkkaa Johan&Nyströmiä oli silloin munkin instani täynnä, mutta mun on kyllä sanottava, että paikan interiöör vaikutti livenä vähintään yhtä paljon. Kotoisa paikka, jos multa kysytään, ja onhan se tila nyt aika siisti kuoseihin katsomattakin.

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram