Ihme on tapahtunut! Ensimmäistä kertaa vajaaseen kolmeen viikkoon meikällä on ollut farkut jalassa. Ja tennarit. Ja hihallinen paita. Kolminkertainen hurraahuuto inhimillisille lämpötiloille! Olkoonkin että joudutaan nyt toimistolla keksimään muitakin puheenaiheita kuin jatkuva valitusvirsi helteestä.

Onhan näitä viileämpiä hetkiä jo odotettukin, mutta eilen käytiin jo toisessa ääripäässä. Poljin yhdeksän jälkeen treeneistä kotiin vesisateessa ja havaitsin kauhukseni lehtiä maassa. Täällä etelämmässä illatkin pimenevät jo kahdeksan jälkeen, ja ilmassa oli kertakaikkisesti syksyn tuntua. Väärin! Johan tässä on kaksi kuukautta kärvistelty Suomen kesättömässä kesässä, eikä täällä taas ole ehtinyt kuin odottaa sellaisia kesälämpötiloja, joissa ulkonakin (tai edes sisällä) sietäisi olla. Syksy pysytelköön muualla kunnes minä olen saanut nauttia edes pari viikkoa älyllisestä säästä.

Lisäksi ajatus syksystä muistuttaa ikävästi ajan kulumisesta. Toki päätähuimaavat kolme Wienissä vietettyä viikkoa ovat olleet sisältäneet kuuden edestä ohjelmaa, joten tuntuu kuin olisin ollut täällä jo pienen ikuisuuden. Silti täällä on tähän mennessä ollut niin hyvä olla, etten haluaisi ajatella kotiinpaluuta lainkaan.

2 kommenttia

 1. Kieltämättä heti kun taivas meni pilveen tuli syksyvibat. Mutta ne putoilevat lehdet johtuu kyllä siitä, ettei näillä tienoin ole ennen tätä viikkoa satanut ikuisuuksiin, minkä kyllä huomaa. Nurmikot ja puut on molemmat yhtä ruskeita! Mut hei nythän on taas luvattu jotain 25-30 astetta, joten eiköhän kaipaamasi säät oo vielä tulossa.

  Ja siis onko sulla joku tarve kehittää jatkuvasti joku kriisi jostain aiheesta? Että jos muuten ei keksi mitään, niin kolmen viikon jälkeen harmitellaan jo TAMMIKUUSSA koittavaa kotiinpaluuta? Nyt joku roti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin samaa, eiköhän tämä tästä. Kieltämättä kummallisen näköistä, kun nurmikko on ihan palanutta kaikkialla missä ei ole kastelua. Vähän kuin Välimeren maissa olisi. :D

   Mitä olisikaan elämä ilman kriisejä? Tällä kertaa huomio oli tosin vähemmän paniikinomainen ja enemmän sellainen hyvä pörinä, kuinka hyvin täällä onkaan viihtynyt. Pitkästä aikaa näinkin päin.

   Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram