Olen viime päivät sulanut päältä 30 asteen helteisiin, ja viikonlopuksi on luvassa  kolmeaviittä. Arvatkaapa kuka fiksuna ajatteli kotona, ettei täällä kuitenkaan voi missään älyllisessä paikassa käydä uimassa, joten mitä turhaan vaivautua bikineitä pakkaamaan. Heti ensimmäisenä minulle täällä kerrottiin, ettei näinä päivinä Erkkikään tee muuta kuin pulikoi Tonavassa. Ja ei kun uikkariostoksille hikeä puskien.

Samoista lämpötiloista olen päässyt nauttimaan myös töissä. Onneksi elokuu ei ole toimistolla sitä kiireisintä aikaa, joten olen ottanut tuntumaa duuniin muun muassa leimaamalla 700 todistusta ja mapittamalla pari kansiollista paperia. Muuhun ei minusta näissä lämpötiloissa juuri olekaan, ja työn haastavuusasteesta huolimatta olen ollut kotiin päästessäni rättipuhkipoikki.

Sen verran olen sentään saanut itsestäni irti, että kävin testaamassa paikallisen bjj-meiningin. Painin iloa rajoitti hieman kuukauden tauon aikana taivaan tuuliin hävinnyt kunto ja tekninen ajatus sekä eritoten ne kolmekymmentä celsiusastetta. Mitähän ne brasilialaiset ovat alunperin ajatelleet siinä ilmastossa hikijumpasta, jota harrastetaan helkkarin paksu puuvillainen ninjapuku päällä? Onnessani olin ajatellut käydä treenaamassa tällä viikolla vähän enemmänkin, mutta mainitsinko jo ne luvatut 35 astetta?

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram