On se jännä, että kahdeksan tunnin toimistotyöpäivien jälkeen aikaa ei iltaisin olekaan samalla tavalla kuin kaksipäiväisten kouluviikkojen aikana. TGIF-tunnelmat olivat vastaavasti perjantaina aivan eri luokkaa. 

Viikonloppufiilistä on omiaan parantamaan myös se, että kerrankin ties kuinka moneen kuukauteen olen työpäivän loputtua oikeasti vapaalla. Ei esseiden deadlineja, ei kirjatenttejä, ei täyteen buukattuja viikonloppuja ravaten ympäri Suomea. 

To do –listojen sijaan viime päivien ohjelmassa on ollut hävytöntä laiskottelua kämpillä, päämäärättömiä kävelyretkiä ja varpaiden uittamista Burggartenissa muiden turistien seassa. Olen todennut, että unikkojäätelö toimii mutta kookosjäätelölle ei vedä vertoja mikään. Perjantaina neuvoin yhdelle couchsurfing-kokoontumista metsästävälle ulkomaalaiselle tien Museumsquartieriin ja päädyin sinne vahingossa itsekin. Niin vain yksinäinen ilta muuttui yöksi hävyttömän kansainvälisessä porukassa, ja yllättävää kyllä tutustuin muutamaan ehtaan itävaltalaiseenkin.

Eiköhän se arkikin kohta koita, mutta nyt hekumoin vain tätä lomafiilistä. Olo on niin kevyt, että saatan silloin tällöin irrota vähän maanpinnalta.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram