Täältä saa ehkä parasta raejuustoa koskaan. Lämmin suhteemme alkoi heti toisena iltana kaupunkiin saavuttuani, kun söin lohturuoaksi kaurapuuroa, omenamuussia ja tätä valkoista hienojakoista tököttiä. Se oli herkkä hetki se. Voisin edelleen lapioida raejuustoa suoraan purkista.

Tällä alustuksella päästään itse asiaan. Maitorahkakin (täälläpäin muuten Topfen eikä suinkaan mikään harhauskoisten saksalaisten Quark) on täällä koostumukseltaan erilaista suomalaiseen serkkuunsa verrattuna. Tänään söin erikoisen rakeista ja jämäkkää tököttiä tuossa iltapalaksi. Meni mukavasti, kunnes tajusin, etten rehellisesti erota sitä koostumuksen saati maun puolesta raejuustosta. En meinaa päästä tästä hämmennyksestä yli.

Että ei tää ulkomailla asuminen kuulkaa helppoa ole!

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram