Lauantaina maailmani koki pienen mullistuksen, kun pitkään vaalittu festarineitsyyteni jäi Graziin! Yksipäiväinen Nuke Festival ei toki ole kokonsa puolesta ehkä kaikista vakuuttavin, mutta toisaalta sisäinen hipsterini vakuuttui tästä aloituksesta. Festarireissu voidaan nimittäin luokitella aikamoiseksi kulttuuriekskursioksi: kokoonpano oli silkkaa saksalaista ja itävaltalaista artistia.

On kyllä sanottava, että osaavat tyypit tehdä musiikkia näilläkin hoodeilla. Osa artisteista oli jo etukäteen tuttuja, mutta mainittakoon tässä etenkin Wienin omat pojat Wanda esimerkkinä paikallisesta sulomurteesta. Henkilökohtainen suosikkini, niin ikään itävaltalainen electro swing -nimi Parov Stelar pisti tanssijalan pakostakin vipattamaan, eikä myöskään berliiniläiskokoonpano Seeedin tarjoilemasta kirsikasta keikkakakun päällä jäänyt valittamista. Ja kun nyt kerta vinkkilinjalle lähdettiin, niin kannattaa vielä tsekata Bilderbuch kerta kiellon päälle. Siitä mieleen jäi lähinnä Itävallan ylpeyden Falcon jalanjäljissä kulkevan solistin nasaali sekä verkkokalvoilleni porautunut tyylitaju, mutta kyllä noita biisejä kuuntelee sen näyn jälkeenkin.

Integraatioelämykseen valmistauduin kuuntelemalla koko viime viikon Spotifysta Nuken bootcamp-listaa. Jaettakoon se teillekin syyskuun sivistyspalaksi!

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram