Olen tällä hetkellä perjantaiendorfiinipilvessä ja pakahdun elämän pienistä asioista. Miksi tuijottaa aina vain suuria kuvioita, kun kirkkaimpia helmiä, kultakimpaleita ja jalokiviä riittää? Tämän viikon hittilistalla on ehdottomasti:

Viikonloppu. Toimistorottaviikkojen jälkeiset perjantaifiilikset ovat eksponentiaaliset opiskeluvuosiin verrattuna. Adios panchos, seuraavaan kahteen vuorokauteen en ajattele yhtä ainutta työasiaa edes vahingossa! Aikatauluilla heitän myös vesilintua, kiitos vain.

Brassijujutsu. Elämäni rakkaus. Aloittaessani täällä sain kyselyjä natsattomasta vyöstäni, meillä Mansessa kun ei moisista välivaiheista juuri välitetä. Tänään pojat myönsivät mulle sitten elämäni ensimmäinen natsan. En ole ihan varma, mitä sillä tekee, mutta vähän niin kuin olisin saavuttanut jotain tässä lajissa! :o 

Parmesaani. Kuivatut taatelit. Kauramaito. Kurpitsa. Pilkkahintaan myytävä omenasose. Maapähkinävoi sentään meni ostokieltolistalle siinä vaiheessa, kun löysin itseni lusikoimasta sitä suoraan purkista.

Jamie Oliverin ja kumppaneiden ruokavideot Youtubessa. Olen koukussa. 

Spotifyn viikkosuositukset. Ostin vihdoin toimivat kuulokkeet, hurraa! Sen kunniaksi kuuntelin viime viikon viikkolistan puhki, se oli täynnä pelkkiä kultakimpaleita.

Syysvaatteet. Mulla oli tänne tullessani vakaana aikomuksena pärjätä suunnilleen niillä tavaroilla, jotka mukanani raahasin. Kyllähän nyt ihminen pärjää puoli vuotta 22 kilolla matkatavaroita! No tuota, niinhän se saattaa olla, mutta vaatekaappi näytti kovin orvolta…

Skype. Ja erityisesti kaverit, joiden kanssa avautua elämästä ex tempore, vaikka nukkumaanmenoaika on molemmissa maissa mennyt jo aikoja sitten.

Oman mainintansa ansaitsee myös se itävaltalainen, joka vakuuttui yhden kiitettävässä vahinkopäihtymystilassa muotoilemani lauseen perusteella, että tulen Saksasta. :')

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram