Voi sitä riemun määrää, kun älysin jokaisen urbaanin kahviloissaistujan rakastaman bestsellerin löytyvän myös Saksan rajojen ulkopuolelta! Kyseessähän on tietysti Luups, kaupunkikohtainen alennuskuponkikirjanen, johon on kerätty kaksi yhden hengellä -tyylisiä tarjouksia hipstereiden lempimestoista. Kyllä, siitä on myös wieniläinen versio, jesss!

Sain Mainzin Luupsin joululahjaksi vaihtovuonna ja ulkoilutin sitä kiitettävään tahtiin. En tiedä, kuinka paljon halvemmaksi elämä Luupsin kanssa oikeasti tulee, sillä suattaapa olla, että ulkona tulisi syötyä ja juotua hitusen harvemmin ilman opusta… Jos ei nyt kuitenkaan oteta moisia sivuseikkoja laskuissa huomioon, päästään rahansäästössä jo mieltälämmittäviin lukemiin. Vajaan parinkympin kirjanen maksaa itsensä hetkessä takaisin.

Kiistaton hyöty Luupsissa on myös, että sen avulla löytää vaivattomasti spektaakkelimaisen ihania rafloja ja kulttuurimestoja. Monet Mainzin loistavimmat helmet keksin nimenomaan kuponkien perässä juostessani. Wienin kokoisessa kaupungissa näitä kivoja paikkoja mahtuu tietysti kolmetoista tusinaan muutenkin, mutta hyvät vinkit ovat silti aina tervetulleita. Pari oivallisen oloista kohdetta onkin jo mielessä seuraavien vierailijoiden varalle. ;)

2 kommenttia

  1. Mä oon elänyt ihan jossain pimennossa, en ole tällaisesta kuullutkaan. Tällainen mulle siis kans! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tärppäsi, tätä ilosanomaa on aina ilo jakaa! Toivottavasti sultakin löytyy lähestä Luupsillinen kaupunki. Tai voihan sen toki hankkia vaikka tänne Wieniin, niin saa hyvän syyn käydä vähän useammin tarkastamassa pääkaupungin meno ;)

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram