Hyvää marraskuuta! Vuoden masentavin kuukausi alkoi asiaankuuluvalla väsymyksellä, ja töistä myöhään lähtiessä on jo pimeää. Toisin kuin Suomessa, olen kuitenkin tällä kertaa melko sujut asian kanssa. Sijainti 1600 kilometriä etelämpänä tarkoittaa sitä, että aurinko paistaa toimiston ikkunasta edes päivällä ja lehdet sinnittelee vielä puissa. Sitä paitsi jo kolmen viikon kuluttua joulumarkkinoihin törmää joka kulman takana. Tunnelmavaloja ja loputon määrä Glühweinia, hurraa!

Ajatus joulumarkkinoista kostautui heti, sillä tänään Marlin tiivisteglögikin olisi kyllä kelvannut ja aivan yllättäen iski akuutti riisipuurohimo. Jälkimmäinen ei toki itsessään kerro vielä paljoa allekirjoittaneen vuodenaikatajusta, keittelin myös riisipuurot omenalohkojen kera juhannuksena. Toisaalta yhtä lailla taisi olla jussina villasukat jalassa ja tunnelma muutenkin kaikkea muuta kuin kesäinen, joten ehkä erehdys on ymmärrettävissä.

Ajattelin joka tapauksessa kehittää selviytymisstrategian marraskuun pimeyttä vastaan, ihan varmuuden vuoksi. Suunnitelmissani on panostaa – rumpujen pärinää – yöuniin! Olen nimittäin päätellyt tässä harjoittelun aikana, että mitä pienempi univaje, sen helpommat aamut. Ydinfysiikkaan verrattavissa oleva havainto, tiedän. Siispä näihin kuviin, näihin tunnelmiin, meikä siirtyy nukkumaan itselleni parempaa arkea!


Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram