Saavuttuani Wieniin googletin ensi töikseni (no okei, heti potentiaalisten brassijjujutsumestojen jälkeen), mistä täältä löytää parhaat hifistelykahvilat. Totuudenmukaisesti nimetty POC eli People on Caffeine osui aika nopeasti silmään, mutta siellä käyminen vaan jäi. Toimistotyöntekijän unelma-aukioloajoilla ma-pe 8-17 saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa.

Luupsiani rakkaudella selatessani POC tuli kuitenkin jälleen vastaan, ja päätin että jos tämä ei nyt ole merkki korkeammalta taholta niin ei sitten mikään. Kuppila sijaitsee yliopiston nurkilla, ja vielä kun meidän toimiston automaattikahvia ei ole maulla pilattu, ei työkaveria ollut vaikea suostutella aamukahviseuraksi. Ei muuta kuin herätyskello soimaan keskiviikkoaamuna puoli seiskaksi ja me ahkerat toimistorotat aloitimme päivämme juoruamalla höyryävän suodatinkahvin äärellä. Oih.


Kahvila itsessään on varsinainen sekamelska eri kahvinkeittovälineitä (En edes tunnistanut kojetta, jolla meidän sumpit keitettiin). Pieni ja rouhea mesta, ja palvelu oli ystävällistä kuin itse mikäkin. Totta kai näissä kahvimestoissa laatu on sitä luokkaa, että huonon kahvin saaminen on suunnilleen yhtä todennäköistä kuin sen kuuluisan pierun jälleenlöytäminen Saharasta. Eipä sattunut tälläkään kertaa kohdalle ja mikä parasta, aamua ei tarvinnut aloittaa toimiston kofeiinilitkulla! Tänne vielä uudestaan!

Schlösselgasse 21
1080 Wien 

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram