Tässä hiljattain annoin itselleni luvan investoida sitten joulunjälkeislahjana uuteen objektiiviin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ajattelin ja aloitin hintavertailun netissä hyvissä ajoin. 

…eikä ketään taidakaan sitten yllättää, että lapasestahan sekin taas lähti ja uuden objektiivin kylkiäisenä lähti kamerakin vaihtoon. En tiedä, kuinka rehellisesti voin puhua vahinko-ostosta enää siinä vaiheessa, kun hieroin pari viikkoa kauppaa huutonetissä ja värväsin kaveripolon kiertämään puoli Tamperetta juoksupoikana. Päähänpisto joka tapauksessa, mutta kaduttaako? No ei!

Kuukauden operoinnin jälkeen beibi nimittäin saapui vihdoin onnellisen omistajansa luokse uuteen kotiin. Rakkautta ensisilmäyksellä! Beibin nimi on Olympus OM D-E M5 ja toisin kuin karvalakkimallinen edeltäjänsä, se tuntuu ihan oikealta kameralta jopa tällaisen amatöörin silmään! Säätöjä ei tarvitse metsästää tuhannen valikon takaa, runko tuntuu tukevalta kuin itse mikä ja etsinkin löytyy. Objektiiville heruu myös kiitoksia, kuvaaminen onnistuu myös sellaisissa valo-olosuhteissa, joissa vanhalla kameralla olisi voinut heittää vesilintua. Ja kyllähän beibi nyt vaan näyttää hyvältä!

Investointi ei mennyt hukkaan ainakaan siinä mielessä, että olen parin päivän aikana kuvannut varmaan enemmän kuin viime vuoden aikana yhteensä. Suattaa toki olla, että seuraavat kuukaudet syödään pelkkää kaurapuuroa, mutta beibi muusana musta kyllä tulee maailman paras kaurapuuroannosten ikuistaja!

2 kommenttia

  1. Jes jes jes! Nyt varmaan blogistakin tulee yhdellä heitolla kuvapitoisempi! Ja ruokakuvaustahan voit harjoitella ens viikonloppuna sitten hyvinkin intensiivisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä on nyt näin nähtävä! Ruokakuvaussessioita ja erityisesti niiden jälkeistä rekvisiitasta eroon hankkiutumista odotellessa!

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram