Sain rakkaan Helsingin naisen viikonlopuksi kylään. Tämähän tarkoittaa erityisesti yhtä asiaa: pöytä koreaksi!

Molemminpuolisiin kyläilyihin kuuluu aina keittiöpuuhat. Ystävä on itse melkoinen guru köökin puolella, joten tässä seurassa lähikehityksen vyöhykkeellä on oikein hyvä olla. Itse haaveilen usein monipuolisemmasta kokkaamisesta mutta jään kuitenkin aina jumiin mukavuusalueelle. Niitä hetkiä varten on onneksi kaveri ottamassa ohjat, ja itse voi jättäytyä rauhassa apukokiksi. Näin keittiöni näki esimerkiksi elämänsä ensimmäisen aasialaisen nuudeliwokin (se soijakastikkeen käyttö oli tätä ennen ilmeisesti ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa…).

Ja mitä olisikaan viikonloppuvieras ilman brunssiövereitä? Kulinaarisen aamupalaelämyksen lisäksi parasta on kattaa pöytään puolet astiakaapista. Ainoa mitä näissä puuhissa voi jäädä kaipaamaan, on tiskikone (ja ehkä vähän oloa ilman toivotonta ähkyä).


6 kommenttia

 1. Ai että mä rakastan tällasia aamiaiskuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin! Lähes yhtä paljon kuin tällaisia aamiaisia :'D

   Poista
 2. Vohveleita! Mä just eilen ilmoitin miehelle, että me tarvitaan kiireellisesti vohvelirauta! Asia ei voi odottaa enää yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin. Mä paahdan tuolla lainakappaleella kohta varmaan leivätkin.

   Poista
 3. Voi, että näyttää ihanalta kaikki! Täälläkin olisi kiireellinen tarve vohveliraudalle! Joka päiväisestä elämästä ei vaan voi enää selvitä ilman vohvelirautaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, kyllähän se selkeästi elämänlaatua parantaa! :'D

   Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram