Nyt on kevätfiilis huipussaan, tuumasin eilen kömpiessäni treeneistä kotiin. Näin se on nähtävä, kun kahdeksan maissa paistaa vielä aurinko, ja sunnuntai-iltana juolahtaa mieleen pyytää kaveria ex tempore kaljalle, ihan vain koska miksi ei? 

Hyvästi siis pimeät syys– ja talvi-illat, jolloin suurin mieliteko on käpertyä teemukin kanssa peiton alle ja jäädä sinne asumaan! Tervetuloa rakkaat kevät- ja kesäillat! Spontaanit pussikaljat, kävelylenkit ja yltiöpäinen sosiaalisuus ovatkin yhtäkkiä mahdollisuus eikä uhka, kellonajoista ja viikonpäivistä viis! Tähän aikaan vuodesta arki-illat muuttuvat kummasti lomatunnelmiksi, jolloin ulkona riekkumisesta saa pikemminkin energiaa, vaikka päivät kuluisivatkin ihan yhtä lailla nenä tiukasti kiinni arjen tenttikirjoissa.

Niin vain tälläkin kertaa kaljalla käynti kannatti. Maanantai alkoi poikkeuksellisen epämaanantaifiiliksellä, vaikka aamulla vähän nukuttikin. Spontaaniuden lisäksi akkuja latasi jo eilisen menomatkan maisemat. Lisää tällaisia auringonlaskuja, kiitos!

Ja koska kyseessä on Suomen kevät, kotimatkalla satoikin sitten räntää kuin marraskuussa konsanaan. No joo, saatan odottaa myös sitä Sveitsin kesää…


4 kommenttia

  1. Meilläkin satoi eilen räntää, rakeita sekä vettä. Tänään vain vettä, mutta jokseenkin talvisissa lämpötiloissa. Että kesää odotellaan kyllä täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kas kerrankin Saksan ja Suomen sääolot kohtaavat. Tänään on kanssa ollut auringonpaistetta, vesisadetta ja räntää. Mikäs tässä odotellessa.

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram