Torstaina sattui pieni askel ihmiskunnalle mutta suuri askel allekirjoittaneelle. Meikällä alkoi nimittäin LOMA! Lisää huutomerkkejä! Sydämiä! Räjähteleviä galakseja!

Vähän viime tippaanhan nuo kurssit jäivät, mutta mitäs pienistä, pääasia että ne ovat nyt enemmän tai vähemmän kunnialla taputeltu. Sehän tarkoittaa siis sitä, ettei minun tarvitse ajatella kolmeen kuukauteen yhtä ainutta tenttikirjaa tai kirjallisuusesseetä. Parin viikon päästä alkavat työtkin tuntuvat käytännössä lomalta, kun iltaisin ei tarvitse enää potea kroonista aikaansaamattomuutta. Ja vaikka jossain mielenhäiriössä sattuisinkin tarttumaan digitaalisen markkinoinnin tai media-analyysien bestsellereihin (mistä en kyllä löisi vetoa), saa niitäkin selata puhtaasta mielenkiinnosta ilman horisontissa häämöttäviä tenttejä riippakivinä. 


Olen tässä viimeiset pari päivää huumaantunut ihanasta vapaudesta. Ellun kanaksi ei tässä kuitenkaan voi vielä aivan heittäytyä, sillä viikonloppuna on ahkeran sosiaalisen elämän lisäksi luvassa ahkeraa muuttopakkaamista, ja jotain toimenpiteitä vaatii kuuleman mukaan myös ensi viikolla koittava Sveitsi. Vaikka toisaalta, lentoliput ja majapaikka ovat selvillä, tarvitseeko sitä muuta ulkomaanmatkalle?

Oli miten oli, hyviä aikoja tässä eletään. Mahtavat säät alkoivat juuri kreivin aikaan kruunatakseen meikän viimeisen viikonlopun Tampereella. Torstai-illan vapausjuhlista toipuminen oli helppoa brunssilla, ja vohveliraudastakin tuli otettua viimeiset ilot irti.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram