Väliaikatiedotus! Meillähän ei ole ollut kotona nettiä viimeiseen kahteen ja puoleen viikkoon. Prepaid-liittymäni surkuhupaisan nettipätkän jatkuva uusiminen vie minut perikatoon eikä säästele hermoja matkalla.

Vastaiskuna voisin toki suunnata jonnekin kivaan, ilmaisella wifillä ja päivän paahdolla varustettuun kahvilaan bloggaamaan kuin itseään kunnioittava diginatiivi kosmopoliitti konsanaan. Tämän suunnitelman tuhoksi koitui kuitenkin netin kanssa liittoutunut läppärini, joka ei tätä nykyä tunnista näppäimistönsä ylärivin kirjaimia Q:sta O:hon. Että sellainen qwerty.

Yhdestä olisin vielä selvinnyt, mutta noiden kahden paholaisliittoutuma on nitistänyt aika tehokkaasti blogin päivittämisen kaikista hyvistä aikeistani huolimatta. Päivittelen tänne kyllä silloin tällöin kuulumisia vaikka savumerkeillä, mutta palataan asiaan aktiivisemmin sitten, kun tietotekniikka lopettaa sissisotansa.

Kiitokset siskolle kuvasta. Siinä en vielä murjota vaan selaan kameraa, kun taas nyt murjotan ja odotan sitä hetkeä, kun kamerakin lakkaa toimimasta.

3 kommenttia

  1. Uh oh. Se joka puhui kestävistä mäkeistä taisi tarkoittaa niitä vanhempia versioita...

    VastaaPoista
  2. Mäkki maksaa, ensin pulitat ylihinnoitetusta tuotteesta, ja sitten pulitat uudestaan, kun alkaa yhtä lailla pelleilemään kuin tavallinenkin pc. Ai niin korjaus kin maksaa mansikoita :-)
    Omenakoneet on mun mielestä vain niille, joilla on rahaa jakaa muillekkin. Ja egoille ;-) Tv nimimerkki edelleenkin nokian kapula puhelimena, mutta se toimii

    VastaaPoista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram