Kuten noin jokainen ihmiskunnan jäsen, minäkin rakastan viikonloppuja. Erityisesti näitä tyhjän kalenterin päiviä, jolloin on kerrankin aikaa ja intoa tehdä kaikkea järkevää. 

Ihminen osaa näemmä olla hämmentävän tehokas, kun se keskittyy tehtävälistojen sijaan asioiden tekemiseen. Aamujoogasta nukuin tosin pommiin – kyllä, olen sellaiseenkin hullutukseen ryhtynyt – mutta ei se mitään, sainpahan syödä granaattiomenan siemenillä luksustasolle buustatun aamiaiseni kaikessa rauhassa. Sittemmin olen kahteentoista mennessä ehtinyt huvikseni tiskata, pestä pyykkiä, imuroida, pyyhkiä pölyt ja pesiytyä sohvalle ryystämään päivän toista kuppia hifistelykahvia. Ahhh. 

Erityisen tehokkaita, joskaan ei aivan stressittömiä, ovat viikonloput, jolloin olisi oikeasti koulujuttujakin tehtävänä. Viimeksi siivosin keittiön kaapit ja pyöräytin Glorian Ruoan & Viinin basilika-mustikkapiirakan (ehdoton suositus tälle, herkullisempaa tapaa vältellä tieteellisiä artikkeleita ei olekaan), tällä kertaa taas ajattelin lähteä kuntosalille ja sovin taktisesti kahvihetken kaverin kanssa. Ai mitkä tenttikirjat?

Tunnustan, vähän alkaa olla jo hinku elämänvaiheeseen, jolloin vapaa-aika on vapaa-aikaa ilman takaraivossa kummittelevia kouludeadlineja. Sitä odotellessa harhautan itseni onnelliseksi leipomalla, kuntoilemalla ja kämppää puunaamalla. Toimii!

Rentouttavaa viikonloppua teillekin, kuomat!

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram