Ylellä oli juuri juttua hyggestä, tuosta Tanskan uusimmasta vientibrändistä. Osuvampaan ajakohtaan artikkeli ei olisikaan voinut sattua, sillä juuri nyt Mansessa vallitsee maailmanluokan kooma. 

Pelkkää marraskuuta ei käy syyttäminen, sillä väsymys on aivan itse aiheutettua. Viikonlopulle sattui perätysten omat tuparit ja seuran pikkujoulut. Kummatkin tapahtumat ovat loistavinta timanttia, mitä kuvitella saattaa, ja jättivät jälkeensä autuaan onnellisuuden eikä suinkaan krapulaa (uskomatonta mutta totta). Ei tässä kuitenkaan enää öitä valvota ihan samaan tahtiin kuin viisi vuotta sitten, ja kahden päivän rilluttelusta podetaan nyt kolmatta päivää uskomatonta väsymystä. Tänään meinasin nukahtaa tenttikirjojen ääreen 9 tunnin yöunista ja kolmesta kahvisaavillisesta huolimatta. 

Mutta onneksi on se hygge – tai siis kotoilu, koska ollaanhan sitä osattu olla villasukat jalassa kynttilänvalossa ennen skandinaavista trendipelleilyäkin. Siksipä minäkin lähdin koulusta suosiolla aikaisemmin kuin piti ihan vain maksimoidakseni päikkäreihin ja kollareissa velttoiluun käytettävän ajan. Suunnitelmissa on myös vierottautua pahasta tavasta lukea koulukirjoja iltamyöhällä, se kun on melko turhaa oppimisen kannalta, ja päivästä palautuminenkin menee harakoille. Kunnianhimoisena tavoitteena on siis rentouttavampaa iltalukemista ja älyllisiä nukkumaanmenoaikoja, tiiviistä sohvan kuluttamisesta puhumattakaan.. Ehkä näillä eväillä selviän viime viikonlopusta jo parin viikon sisällä.

2 kommenttia

 1. Blogissani on sinulle tunnustus! :) http://www.rantapallo.fi/sannintaikasaappaat/2016/11/18/bloggaamisesta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no mutta paljon kiitoksia! Täytyypä tarttua tähän mitä pikimmiten! :)

   Kiitokset myös blogisi ilmiantamisesta, taidanpa jäädä seuraamaan tarkemminkin. ;)

   Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram