Junasta päivää! Täällä sitä istutaan muina naisina matkalla – rumpujen pärinää – Rovaniemelle! Meikän neitsytmatka Lappiin! Halleluja! Ei sillä että mitenkään pähkinöinä olisin, kunhan vain mainitsin. 

Tämä viikonloppureissu on siinäkin mielessä merkittävä, että aika tasan kaksi vuotta ja yksitoista kuukautta sitten minä ja nykyhetken junaseurani reissasimme Regensburgiin samaisen ystävän luo, joka sittemmin karkasi Lappiin. Se oli vaihtovuoden ensimmäinen jälleennäkeminen Tampere-kamujen kanssa ja yksi elämäni parhaimmista viikonlopuista. Leivottiin 5 tuntia pullaa ja karjalanpiirakoita, puhuttiin inklusiivisen parhaita juttuja ja vietettiin koleaa koomapäivää harhailemalla pitkin Regensburgin katuja. Siinä seurassa oli ihan normia kyykkiä keskellä puistoa raapimassa ensilumesta säälittäviä lumipalloja ja nauraa koko viikonloppu kyyneleet silmissä. (Laadukasta on jäljelle jäänyt kuvamateriaalikin, eikö vain?)

Odotukset ovat luonnollisesti tämän porukan kokoontumisajoissa korkealla. Korkealentoa on ollut myös junamatka tähän mennessä, joskin vähän eri mittakaavassa. Seurastamme löytyy muun muassa yksi kandi, pari videoluentoa, ompelusetti, juuressipsejä ja bestsellerit nimeltään Einführung in die Interkulturelle Wirtschaftskommunikation sekä Aatteesta instituutioksi – Euroopan unionin historia ja rakenteet. Ei huonot eväät ollenkaan, näillä ollaan menty jo kuusi tuntia. Ihan kiva kuitenkin olla tunnin päästä perillä. 


Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram