Männä vuosi on näemmä julistettu sosiaalisessa mediassa yhteistuumin kamalaksi vuodeksi, toivottavasti 2017 on parempi. No jaa, sanon minä. Henkilökohtaisella tasolla 2016 ei ollut lainkaan hullumpi, ja mitä taas maailman tilaan tulee, en oikein jaksa uskoa viime vuosien wtf-meiningin luiskahtavan yhtäkkiä sen paremmille urille. Kiitos kuitenkin niille, joissa toivo vielä elää.

Pakitetaanpa kuitenkin näiltä raiteilta takaisin uuden vuoden aattoon sopiviin kevyempiin puheenaiheisiin. Allekirjoittaneella on nokka kohti Helsinkiä, lemppariskumppa laukussa ja illan ohjelmassa aikuismaista hengailua – ihanaa olla jo yli sen ikävaiheen, jolloin uuteen vuoteen kuului bilepakko. Seuran kruunaa lukioaikojen vieraileva tähti Ranskasta, ja pakkolisään Toton African isäntäväen soittolistalle (jäin ennen joulua koukkuun kasarimusiikkiin). Jo on kumma, jos ei vuosi näillä eväillä vaihdu. 

Semmää haluaisin vielä sanoa, että kiitos teille, armaat lukijat, näistäkin 12 kuukaudesta! Oikein hyviä uuden vuoden karkeloita, koti-iltoja tai muita vaihtoehtoisia vuodenvaihtotapoja ja ennen kaikkea:

IHASTUTTAVAA VUOTTA 2017! 

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram