Kesällä tietokoneeni sanoi sopimuksen irti. Harmituksissani manasin, milloinkohan kamerakin menee rikki, mutta se olikin puhelin, joka ensin meni vaihtoon. Ei kuitenkaan kahta ilman kolmatta, joten eikö se kamerakin saatu lopulta huoltokuntoon.

Asia hoitui varsin vaivattomasti, ei tarvinnut kuin kerran pudottaa laite laattalattialle ja Olympuksen tarjoama hermoloma Portugalissa oli edessä. Olen toki haaveillut kameran ulkoiluttamisesta Lissabonin kaduilla, mutta mieluiten olisin itsekin sillä matkalla mukana. Etelän-loman kestoksi arveltiin paria viikkoa, mutta näin viikon jälkeen ei ole vielä kuulunut pihaustakaan, joten matka taitaa venyä. 

Ajoitus ei ollut aivan nappiosuma, sillä tähän saumaan sattuivat sekä Tallinnan-matka että viisi päivää Ranskassa tällä viikolla. Molemmilla matkoilla on sentään seurana kamerallinen ja ymmärtävä ystävä, joiden apparaatin saan omittua. Eihän toisen kameralla kuvaaminen ole kuitenkaan yhtään sama asia, kun omastaan on maksanut puolet enemmän eikä säätöjäkään tunne. Suomessa olo vasta kädetön onkin, kun paras korvike on puhelimen räpsytin. Kamera, tule jo takaisin!

Positiivarina voin sentään lohduttautua sillä, ettei tätä rikkimenevää teknologiaa enää liiemmin ole jäljellä – elleivät uusitut laitteet sitten aloita kierrosta alusta.

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram