Joku on saattanut huomatakin jo, että blogissa on tapahtunut melkoinen myllerrys viikonlopun aikana. Päätin jo hetki sitten (=heinäkuussa), että blogi kaipaa pientä uudistusta. Kolme kuukautta siinä meni, mutta nyt ois uutta nimeä ja osoitetta! Tästä lähtien turinoin siis nimellä Meeri P ja minut löytää osoitteesta www.meerip.fi. (Ja toki myös vanhasta osoitteesta, mikäli uudelleenohjaus toimii kuten suotavaa olisi.)

Lapasesta lähti on kulkenut mukanani neljän ja puolen vuoden ajan(!) neljässä eri maassa. Se on tuonut elämääni ihania ihmisiä ja uusia aluevaltauksia. Nyt on tullut kuitenkin korkea aika jatkaa blogimaailmassa omalla nimellä, omassa virtuaalikodissa. Jottei muutokset lähtisi ihan lapasesta, pysyy blogi sisältönsä puolesta kuitenkin samana vanhana. Odotettavissa on edelleen kirjoituksia arjesta ja juhlasta, Tampereesta ja kroonisesta matkakuumeesta, hedonismista ja joskus pohdinnastakin. 

Uusi koti ansaitsee tietenkin pienen pintaremontin. Sisustus saattaa tästä vielä muuttua tai sitten ei, ja pientä hienosäätöä on vielä jäljellä. Älkää antako rempan häiritä, mutta toimimattomuuksista ja kiukuttelevasta tekniikasta saa toki aina ilmoittaa! Muutkin risut ja ruusut otetaan ilolla vastaan.

Tervetuloa seuraamaan uusia tuulia!

2 kommenttia

  1. Tää uusi pohja on kyllä kiva! Ja nimi tietty myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kehuista ja nimestä! :D Sitten kun pohjaan ehtisi vielä kirjoittaa täytettäkin...

      Poista

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram