Tänään on ollut aikamoinen maanantaiolotila, mutta yksi hyvä asia tässä päivässä on ollut: viime viikko on virallisesti ohi. Takana on infernaalisia päiviä täynnä muuttoväsyä, ympäriinsä juoksemista, epäinhimillisiä aikatauluja ja yleistä stressaamista. Puolessavälissä viikkoa pidättelin itkua ja olin heittää pyyhkeen kehään.

Mutta hei arvatkaa mitä: Selvisin kaikesta ja vieläpä ihan kunnialla! Vaikka jälkikäteen onkin helppo todeta, että stressin määrästä puolet taisi olla aivan turhaa, olen itsestäni silti vallan ylpeä. Sisäinen Stressi-Erkkini pitää erityisesti tekemättömistä asioista, ja usein mielessä pyörii ahdistus kaikesta pienestä sälästä, joka pitäisi hoitaa. Siksipä oli virkistävää huomata, että keskellä pahinta kaaostakin asiat tulee loppujen lopuksi hoidettua, vaikka niitä ei ehtisikään yötä myöten murehtia. Tämän luulisi pätevän niin ikään vähemmän kaoottisessa arjessa.

Ei kuitenkaan sen enempää stressistä. Häslän loputtua olo on ollut euforinen ja kotoilu parasta ajanvietettä. Erityisen pop tällä hetkellä on muun muassa siivoaminen, ja eilen leivoin ensimmäistä kertaa pieneen ikuisuuteen. Vastavalmistuneissa villasukissa (kyllä, tartuin ekaa kertaa puikkoihin viiteen vuoteen!) kelpaa tassutella keittiöön täyttämään kolmatta teesaavillista. Oi ihana arki, mitä muuta voisi ihminen kaivata?

Rentouttavaa viikkoa teillekin, kuomaseni!

Lähetä kommentti

Someikonit © JH / Koodikielellä.blogspot.fi. Sisällön tarjoaa Blogger.

Etsitkö jotain?

Instagram